Vi tillverkar förpackningar i kartong.

Om företaget

Vi trycker, stansar och limmar förpackningar. Från den minsta lilla tablettasken, upp till större presentkapslar. Förutom ordet -förpackning, lyssnar vi till benämningar som –ask, kartong, kapsel, hylsa, ryttare, etui, skiva, display, skylt, emballage, förpackning, låda…

Flera av våra cirka 150 återkommande kunder har varit med sedan tidigt 90-tal, och finns inom alla branscher från livsmedels- till verkstadsindustri. Förutom ett troget samarbete, fungerar våra kunder som våra absolut bästa säljare!

Upplagorna kan röra sig från några hundra, upp till tiotusentals.

Konstruktionsmässigt brukar vi säga att den sista idén fortfarande inte är uppfunnen. Nya konstruktioner kommer till hela tiden. Vi lyssnar av Dina önskemål och behov, och kommer sedan med våra idéer. Vårt förslag till Dig bygger på en mängd parametrar, som vi med Din hjälp låtit ta reda på.

Vid tillverkning av en kundunik förpackning finns det stora valmöjligheter. Förutom tryckoriginalet i sig, kan man välja på olika effekter. Förutom matt eller blank vattenlack som är standard, kan man uv-lacka, prägla, foliera eller kanske förse Ditt alster med ett fönster.

Samtliga kartongkvalitéer som vi nyttjar i vår produktion är livsmedelsgodkända och återvinningsbara. Över 50% av det som används är dessutom producerat på returkartong.